fbpx

DENK AAN ELKAAR

We maken met elkaar een moeilijke en onzekere periode door. Naast de zorgen om onze gezondheid en die van onze dierbaren, is er voor veel mensen een eenzame en onbestendige tijd aangebroken. Ook voor relaties, medewerkers en collega’s.

Wil je thuiswerkers laten weten dat je ze niet vergeten bent, klanten een hart onder de riem steken of medewerkers bedanken voor hun inzet? Stuur ze dan een kaartje. Een klein gebaar met een groots effect. Juist nu kun je laten weten dat je aan ze denkt en dat je betrokken bent.

Laat weten aan je relaties, medewerkers en collega’s dat je ze niet vergeten bent met onze speciaal gemaakte wenskaarten. Vanaf € 2.95 (inclusief portokosten) verstuur je al heel eenvoudig een dubbele wenskaart met envelop of een wenskaart “met een attentie”. Wanneer je een kaart voor 13.00 uur besteld zullen we de kaart met jouw persoonlijke boodschap en logo dezelfde werkdag versturen. Aan wie denk jij?

Wil je meerdere kaarten versturen, een eigen ontwerp laten maken of een andere attentie aan de kaart toevoegen? Laat het ons weten. Samen maken we de kaart die het best bij jouw bedrijf en de ontvanger past.

Kaart Thuiswerkers

Kaart voor medewerkers / collega’s

Laat medewerkers of collega’s met een kaartje weten dat je ze niet vergeten bent terwijl ze thuis aan het werk zijn. Iedereen begrijpt dat thuisblijven op dit moment de beste optie is, maar voor velen is dat niet altijd even leuk. Wie maak jij blij met een kaartje?

Kaart voor relaties / klanten

Laat relaties weten dat je aan ze denkt in deze moeilijke en onzekere periode. Steek klanten een hart onder de riem door ze een kaart te sturen en verstevig zo de relatie. Samen sta je tenslotte sterk!

Kaart Klanten

BESTEL VIA ONDERSTAAND FORMULIER

EEN INITIATIEF VAN

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen